Skip to content

Werkzaamheden die aannemersbedrijf H. Meijer uitvoert.

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? bij ons bent u aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht om hun nieuwbouw te laten realiseren. Door de loop van de jaren hebben we al vele woningen en bedrijfspanden gebouwd.

Verbouw

Als u uw woning verbouwt is het belangrijk dat u tevreden bent. Een goede planning en overleg met omwonenden en eventueel de architect zijn hierbij heel belangrijk. In samenwerking met verschillende binnenhuisarchitecten zijn al vele woningen door ons verbouwd.

Renovatie

U kunt voor al u renovatie werkzaamheden bij ons terecht. Vele panden in onder andere Amsterdam en omgeving, zijn door ons gerestaureerd. Veel voorkomende renovatiewerkzaamheden zijn de vervanging van kozijnen en het herstel van funderingen. Heeft u ook een plannen voor en renovatie en wilt u dit met ons bespreken, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitbreiding

Aannemersbedrijf Meijer voert al jaren grote en kleine uitbreidingen uit. Wilt een uitbouw aan uw huis, een opbouw op het dak, uw winkel vergroten, bij ons bent u aan het juiste adres.

Back To Top